Translate »

Partners

Partners van AEGEE-Amsterdam / Partners of AEGEE-Amsterdam

Links naar onze partners

C’est le vin

C’est le vin is hét wijnbedrijf in Haarlem en omstreken dat zich richt op het importeren van kwaliteitswijnen, direct van het wijnhuis. Het verhaal rondom de wijn is voor ons belangrijk. Wijn is een beleving, een emotie, een ervaring. Laat ons dus regelmatig het glas heffen op AEGEE en genieten van al het moois dat wijn ons te bieden heeft.

Bestel nu jouw wijn met kortingscode “AEGEE” bij C’est le vin en krijg 10% korting op je bestelde wijn. Daarnaast bezorg je AEGEE-Amsterdam ook nog een kleine commissie van het aankoopbedrag, dus win-win!

Sponsorkliks

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com!

Hieronder staat de banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert AEGEE-Amsterdam een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via jouw sponsordoel kan je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Uw advertentie ook hier? / Your advertisement here?

Zie onze sponsoring pagina voor de mogelijkheden! Hier te vinden: Sponsoring pagina. Mocht u zelf nog een idee hebben over de gepersonaliseerde invulling van uw sponsoring, dan horen we dat graag!

Borrels

Elke dinsdagavond borrelen wij bij Café Vijzel in het centrum van Amsterdam. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 01:00 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen om onder het genot van bier, wijn, fris en shotjes lekker bij te kletsen of lekker te dansen.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Bamberg tot AEGEE-Eindhoven, van AEGEE-Budapest tot AEGEE-Sofia. Vanuit AEGEE-Europe worden ook vele reizen aangeboden zoals Summer Universities en Events, wat neerkomt op goedkope reizen met Europese studenten met vele thema’s.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zal je veel nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee weken lang zal je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken met je introgroepje.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend volgt na de introductieweken in begin oktober en is bedoeld voor zowel eerstejaars als ouderejaars. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal door tot diep in de nacht. Het introductieweekend is een van de hoogtepunten van het jaar, met veel bondingsactiviteiten en brakke ochtenden.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 18 commissies en al deze commissies organiseren allerlei activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, open podium of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren!

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Hoewel AEGEE-Amsterdam vele leden heeft, zijn wij toch een hechte, open groep. Iedereen heeft kans om elkaar te leren kennen en voor iedereen is er de mogelijkheid om je plekje bij ons te vinden. Je leert elkaar ook snel en makkelijk kennen op een van de reizen, op de borrels of via commissies. Mensen blijven jarenlang lid voor de gezelligheid en de vrienden die ze bij ons maken. Niet alleen op Amsterdams niveau, maar ook op Nederlands en Europees niveau. Binnen AEGEE is er ook de mogelijkheid om een jaarclub of een genootschap op te richten, waarmee je dan activiteiten voor en met de vereniging kan organiseren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2023 | Created by WebCie