Translate ¬Ľ

The Holiday that Never Happened

Afgelopen zomer besloot ik met mijn zeilboot te reizen naar Brazili√ę, mijn doel was namelijk om daar de Kilimanjaro te beklimmen.

Geschreven door Emma de Vries

Tijdens één van de avonden dat ik de berg beklom en een kampvuurtje had gemaakt om wat marshmallows te smoren, kwam mijn goede oude vriend de paus langs. Hij had besloten Vaticaanstad even te verlaten voor een spa-kuur boven op de Kilimanjaro. Hij vroeg mij vervolgens mee naar deze bijzondere Spa. Wat een uitzicht had die Spa zeg! Na deze heerlijke kuur ging ik terug naar mijn boot om naar de Kaaimaneilanden te varen. Tijdens deze tocht trof ik zoveel mooie maar ook gevaarlijke zeemeerminnen aan. Ik werd bijna door één van hen meegetrokken de zee in. Ik kon nog maar net uit de klauwen van deze zeemeermin ontsnappen en maakte daarna zo snel mogelijk dat ik wegkwam.

Aangekomen in de haven leek het wel Dia de los Muertos. Hier dacht ik gelijk aan, want ik kwam ineens Michael Jackson, Amy Winehouse, Prince en Oprah Winfrey tegen. Ik was helemaal flabbergasted! En ik maar denken dat ik tot rust zou komen op deze vakantie. Maar dat mocht niet blijken. Gelukkig waren MJ, AW, Prince en Oprah Winfrey wel enthousiast om samen naar een befaamde gay bar te gaan en daar heerlijk tot diep in de nacht dansjes te doen en samen liedjes te blèren. Na deze wilde nacht besloot ik nog een tijdje in isolement te gaan zodat ik goed kon resetten voordat ik mijn tocht naar Nederland begon (heel corona proof natuurlijk).

Helaas bleek deze hele vakantie een pot nat te zijn, want in werkelijkheid zaten we allemaal in quarantaine de afgelopen maanden en toen we eenmaal wat meer weer naar buiten mochten koos ik gelukkig voor een hele leuke surf vakantie met vijf super toffe AEGEE vrienden! Dit was enorm leuk en gaan we vast en zeker vaker doen!

¬†😇

Ps. Kregen meerdere mensen ook zulke bijzondere dromen tijdens de quarantaine?

Hieronder nog een mooi kiekje die de Paus van mij had gemaakt

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Eén ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je ge√Įnteresseerd bent in een re√ľnistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie