Translate »

Pappavonturen

Voorafgaand aan de introweken ontstond er een bijzonder, maar niet onverwacht, ouderkoppel. Joseph en Lennart wilde als 2/3 van de Cycle Jerk het ouderschap aangaan. Hieraan mocht natuurlijk een Affaire pappa niet ontbreken om deze jerkle rond te maken. Wat voor avonturen deze Malse Mannen hebben beleefd hebben ze in een beknopt (UCHE) verhaal voor ons uitgelicht.

Geschreven door Lennart Hatenboer & Joseph Groot Kormelink

 

Wat had je verwacht? Joseph, Lennart (en Affaire pappa) als ouders?! Een succes??????
Duidelijk niet, binnen 10 minuten slavernij geherintroduceerd, donker zwarte brandmerken in de linker nek, namen vergeten = nummers gegeven, en alleen reageren als we daddy werden genoemd. De toon was gezet, en de koters gehoorzaamden verbazingwekkend goed. Vol goede moed, en met het oog op de winst begonnen we aan de eerste opdracht. Als een ware slappe rukker was Lennart de eerste afhaker, anderhalf uur na aanvang vertrok hij nuchter op huis aan, om te gaan knuffelen met zijn matras. Maar Joseph en Affaire pappa waren volhoudend, opdrachten werden uitgedeeld, kleren werden gewisseld en punten werden verdiend. Dit allemaal onder het toezicht houdende oog van twee steeds minder nuchtere vaders. Eenmaal aangekomen op het feest vloeide de biertjes rijkelijk, zelfs zo rijkelijk dat in plaats van een ontgroenings duik in de grachten, Joseph besloot het frans gezellig te maken met het asfalt.
Met een solide laatste plek begonnen we aan de week. Maar deze Malse Mannen waren niet voor een gat te vangen, en verbazingwekkend genoeg wonnen we de Malse Activiteit (:, met dubbel zoveel punten als de nummer 2(:.
Na een goed weekend rusten en onze overwinningsspeech alvast schrijven, begonnen we weer vol goede moed aan de weken. Europe night, een iets minder groot succes dan gehoopt, ondanks onze onverslaanbare talenkennis en onze ‘van te voren de antwoorden bekijken’ skills lukte het niet ons succes door te zetten. Kindje 4 deenus leer Engels!
Na een hinderlaag van FOCUS doken wij de kast in om ons om te toveren voor de Disney borrel. Uit de kast kwamen 5 (doordat nummer 7 en 3 ons last minute in de steek lieten) dwergen, een sneeuwwitje en een cutie met een rotte appel. Kindje 8 lukaas als cross-dresser die hij is natuurlijk als sneeuwwitje en Lennart natuurlijk als cutie. Om te laten zien wat voor cutie Lennart was heeft hij deze appel zoals het hoort gedeeld met sneeuwwitje en vooruit dan maar, ook met de voorzitter van de introcie ^^. Gek genoeg geen punten voor gekregen.
Woensdag hebben wij onder genot van net te weinig kaassouffles nog meer kaassouffles gegeten. Er was ook iets van een markt maar daar hebben we met onze scherpe FOKUS niets van meegekregen!
De droom van ieder kind werd waar op donderdag, eten bij Lennart thuis. Er was tantoe veel nasi, veel bier en na veel te snel geen sterk meer, het recept voor een mooie avond. Winnersmentaliteit was donderdag onze drijfveer die er voor zorgde dat we ruim als eerste op het feest waren gearriveerd, iedereen als nerd en Lennart als zichzelf. Dit was allemaal te danken aan kindje 2 rihanne, die ‘toevallig’ 7 complete nerd outfits uit haar mouwen toverde. De winst al zo goed als op zak dus, maar toen flikte de introcie iets waar we niet van terug kwamen, drum en bass de hele avond lang, wat er toe leidde dat de daddies machteloos waren om nog enig punt te vergaren. Uiteraard zorgde dit ook bij onze kinderen voor chaos en lukte het alleen kindje 4 danis het om punten te halen door die portemonnee open te trekken.
Vrijdag was niemand behalve de daddies aanwezig, een ware teleurstelling eindelijk rust voor ons. Bij een escape room een beetje de regels buigen zodat we een goede tijd neerzetten, een spannend potje Freek Vonk kwartet en lekker rustig een tukkie doen met weerwolven en alsnog winnen. Helaas werd dit tukkie wild verstoord doordat een van onze kinderen toch nog kwam opdagen, kindje 17 sannuh. Maar niet om mee te doen, nee, puur haar tas ophalen en als die wiedeweerga verdween ze gelukkig ook weer.
Joseph en Lennart dachten lekker een weekend lekker uitrusten. En toen kwam kindje 1, cerkhaan, met de legendarische quote: “hey guys, let’s share a meme” We gaan deze meme die vervolgens door deze jongen is gestuurd maar niet delen. Wij zijn nog steeds in shock.

Maandag, het treinenspel, de laatste mogelijkheid om ons van de laatste plek af te halen. Al gewapend met een fles drank en een lading slechte ideeën gingen we op jacht. De avond begon in de goede stemming terwijl er alcohol in onze strot werd gedouwd door een conducteur en we kindje 1 serpan geforceerd hebben Nederlands te praten. Aangekomen in Hilversum gingen we echt los, vooral toen Affaire pappa toch besloot om nog langs te komen. We hebben moeders en zussen benaderd (hoi Jasper (: ) en oudere vrouwen gezoend. Een gedeelte van de kinderen bestal een bejaard stel van snacks, heeft op de grond gelegen in de ah en heeft tennis gespeeld met Lennart als tennisbal. Maar zelfs na dit ogenschijnlijke succes is het ons niet gelukt van onze laatste plek af te komen. Je zou wel echt heel slecht moeten zijn wil je hier nog van verliezen (: (: (: (: (:.
Laatste dag, mannen en vrouwen gescheiden, de echte AEGEE mentaliteit. Alleen maar mannen, daar wordt affaire pappa hitsig van en zo waren zijn twee daddies niet meer genoeg. Zijn voorbeeldfunctie nastrevend begon hij zichzelf mexadtjes te geven en die klooster rakkers te laten zien hoe een man zuipt. Maar zelfs een koning moet ooit afstand nemen van zijn troon, net als Joseph door letterlijk naar beneden op de grond te vallen en te gaan tongworstelen met het asfalt. Lennart duidelijk jaloers besloot dat hij natuurlijk niet achter kon blijven. Hij pakte zijn fiets en besloot volle snelheid op een ov poortje af te rennen, zodat ook Lennart in de spirit van de andere pappas, al glibberend de grond kon kussen. Hier eindigde ons avontuur natuurlijk niet, de borrel is bereikt en het pils was helder, herinneringen van die avond helaas niet.
Ps, we zijn 4e van de 5 (:

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Eén ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie