Translate »

Mama Jujube vertelt: introweken

De introweken en het introweekend zijn helaas voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Wat was het weer een intro om nooit te vergeten. Er zijn ouderkoppels gecreëerd, kinderen geboren en vriendschappen voor het leven gesloten. En dat allemaal door elke avond een gezellige activiteit te doen en samen te lachen en te drinken.

De weken begonnen met een Extravagant feest georganiseerd door Extravagant waar we ietwat tipsy aankwamen na een chaotische kroegentocht. Het Malse Mysterie liep helaas een beetje in de soep door de regen, maar die werd vervangen door een gezellige spelletjesavond. Na het weekend waren we weer allemaal bijgekomen om op maandag de Europese kant van de vereniging te leren kennen. Dinsdag gingen we weer van hot naar her om aan te pappen met genootschappen en omdat die niet zuinig waren met de drank, kwamen we ook bij de borrel al aangeschoten aan. Op de borrel kwamen alle naties samen en werd er weer heel hard feest gevierd. De volgende dag konden we goed uitbrakken bij de BBQ in het flevopark, het zonnetje scheen en even konden we het behalen van punten vergeten. Maar niet voor lang want bij Felicitas werd er weer hard gestreden om zowel elkaars harten als de punten te veroveren.

Op donderdag lieten de commissies zich van hun beste kant zien en uitgelaten vertrokken we met z’n allen naar het FeestCie feest. Iedereen zag er geweldig Sci-Fi uit en er werd tot diep in de nacht gedanst. Op vrijdag werd het Malse Mysterie ingehaald en gewapend met bloemkolen trok iedereen door de stad. Gelukkig was het toen alweer weekend want iedereen had wel behoefte aan wat rust. Op maandag kwamen we weer samen om met het legendarische treinenspel de weken te hervatten. Op dinsdag werden we allemaal goed dronken door het zuipen met CEP en de mannen door het mexxen waardoor sommige van ons al laddertjezat bij de borrel aankwamen. Grease was het thema van de avond en er waren veel pink ladies en Danny’s te spotten. Er werden hier en daar nog wat mensen ge-iced (wat het nodige kotsje opleverde) maar over all was het een geslaagde avond! Op woensdag sloten we de weken af, onder het genot van pizza’s en pasta’s bij Rimini leerden de ouders hun nieuwe kinderen (en andersom) kennen.

De weken zijn voorbij gevlogen en wat hebben we genoten! IntroCie bedankt!

 

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Eén ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie