Translate »

IntroCie – De FOCUS-editie

Terwijl bijna iedereen lekker met zijn hoofd in de vakantiesferen zit en eventjes weg is van AEGEE-Amsterdam, zijn er ook commissies die juist in de vakantiesferen de leukste periode van de vereniging aan het ontwikkelen zijn. Een van deze prachtige commissies is natuurlijk de IntroCie. Afgelopen jaar is het even anders gelopen dat verwacht. Om deze reden was er een IntroCielid (MAND) die erg graag opnieuw deze geweldige commissie wilde ervaren, maar dan met minder maatregelen en met meer huidcontact. Wie hierbij haar commissie wilde zijn, was alleen nog heel erg zoeken.

Toen, op een regenachtige woensdagochtend rond een uur of negen, werd er voor de gein een bericht gestuurd in de FOCUS app. AEGEE-Amsterdam kent sinds 2018 geen jaar zonder minimaal één FOCUS-lid in de commissie. Een reputatie welke uiteraard hooggehouden moest worden. Iedereen had het ontzettend druk met afstuderen, stages afronden en noem het maar op, dus besloten we met meer dan 50% van ons genootschappie de commissie in te gaan onder het motto “jij bent ook makkelijk over te halen”. Onder ditzelfde motto hebben we binnen een dag ook de nu nog onschuldige Sofie (Hament) weten te overtuigen om zich bij dit olijke gezelschap te voegen en met Anthony als coördinator was de commissie af. Anthony en zijn harem, kun je ook wel zeggen. Of Anthony en de meiden. Hij zal misschien wel het dichtstbij het gevoel komen wat Jasper het hele jaar van Polaris heeft gehad.

Wij hebben met z’n zevenen al ontzettend veel voorpret en kunnen niet wachten dat jullie allemaal mee kunnen maken wat we hebben voorbereid! Wij zullen deze vakantie tijdens veel vergaderingen, maar ook leuke dinertjes en een occasioneel jeu-de-boules-festijn een intro voor jullie neerzetten die jullie hopelijk nooit meer zullen vergeten.  Hierbij hebben we voor alle huidige leden wel een oproep! Voor alle ouderejaars: BEN BIJ DE ACTIVITEITEN WAAR JE BIJ MAG ZIJN! Jullie maken de intro zo veel leuker met jullie aanwezigheid. Voor alle eerstejaars (bijna tweedejaars!!!): jullie mogen dit jaar, als jullie willen, opnieuw je inschrijven voor de introductieperiode! Hopelijk maken jullie hier allemaal gebruik van en ervaren jullie net zo veel plezier als de rest van de vereniging ooit (sommige wat langer geleden dan anderen hehe) heeft gehad tijdens hun introductieperiode!!

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie en we hopen jullie na de vakantie allemaal te zien bij de introductieperiode!

Heel veel liefs,

Wil je je aanmelden als intro-ouder? Dat kan hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdieQpmh5Q7Kqfx5pUARuwNNmguWk_NZXFYAfOszt9ioTAJ3g/viewform?usp=sf_link

Volg je ons nog niet op Instagram? Dat kan hier: https://www.instagram.com/introaegeeamsterdam/

Een geFOCUSte IntroCie (Anne de Wit, Anthony, Mandy, Nadine, Nelleke, Sofie & Tsjikke)

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Eén ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie