Translate »

Het was ons een genoegen <3

Donderdag hadden wij onze laatste BV als Polaris. Het besef dat dat zo was, was bizar. Daarnaast was het ook bizar dat we deze BV niet in ons gebruikelijke 4.15 of 2.10 lokaaltje in Crea konden doen. Wat een jaar is het geweest. Dat we nu toch echt afscheid moeten nemen van ons Polaris jaar doen we allemaal met pijn in ons hart.

 

 

We begonnen in 2018 op 11 december, Marijns verjaardag, in een pizza tent. Ik was erbij gekomen omdat Nadine tegen mij zei: ga gewoon mee eten! Ik kon daarna natuurlijk geen nee meer zeggen. We waren al snel een heel hechte groep en ondanks mijn botsingen met meneer Prinsen (die overigens nog steeds mijn man is want Nadine weigert ons te scheiden..) de heftige BV’s, de discussies en de gesneuvelde relaties had ik dit jaar met niemand anders willen doen. Deze vier mensen stonden het hele jaar voor mij klaar. Ik ook voor hun. Wanneer we elkaar langer dan een paar dagen niet zagen was het al niet ok. “Jongens wanneer gaan we wat doen want ik mis jullie!!!!!!!!!!”. Basically was dit altijd hoe het ging.

 

Tijdens dit bestuursjaar is met allevier mijn medesterretjes een band ontstaan die onbeschrijfelijk is. Ik weet nog goed dat ik tijdens mijn gesprek met de SolCie tegen Karo zei: zo’n band als jij met het bestuur hebt, dat wil ik ook! Dat is ook zeker gebeurd en er zullen dan donderdag ook zeker de nodige traantjes gelaten worden. Vooral omdat wij ons Marijntje voor de komende drie maanden zullen moeten gaan missen. Zij verdient natuurlijk al het lof van de wereld als onze secretaris (zoals ze zelf graag zegt met alle andere Nedertop secretarissen “sexytaris”, maar wij zijn niet zo’n fan van dat woord. Sorry).

 

Na een jaar Martien nadoen met Nadine, over jongens praten met Marijn, bekvechten met Jasper en Mandy haar ABN verbeteren is het tijd om deze lieverds allemaal te bedanken. Jullie zijn liev.

 

Naast mijn bestuur wil ik natuurlijk ook jullie allemaal ontzettend bedanken! Al mijn commissies zaten vol met alleen maar lieve, mooie mensen en ik had met niemand anders willen samenwerken dan met jullie. Dit geld echt niet alleen voor mijn commissies maar voor alle commissies. Dit jaar zijn er zoveel betrokken mensen de commissies in gegaan en daarvoor zijn wij jullie zo dankbaar! Ook onze eerstejaars zetten zich super enthousiast in voor de vereniging en ook daarvoor ben ik jullie ontzettend dankbaar, zonder jullie kunnen wij natuurlijk niks. Jullie zijn de toekomst van de vereniging.

 

Als laatste zou ik willen zeggen: ik had nooit verwacht dat ik een bestuursjaar zou gaan doen. Echt niet. Maar achteraf gezien is het een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Ik heb er zoveel plezier uitgehaald, zoveel van geleerd en ontzettend veel vriendschappen gemaakt waar ik onwijs dankbaar voor ben.

 

Het was mij een genoegen om als Polaris bestuur voor jullie en met jullie te zijn.

 

Heel veel liefs, kusjes en knuffels namens mij en heel Polaris.

 

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Eén ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie