Translate ┬╗

Het FT onder de schuilnaam: Henk

De maanden van het Interim bestuur Sigma Octantis zijn bijna voorbij. Het is tijd om plaats te maken voor het XXXVe bestuur der AEGEE-Amsterdam. Om alvast een klein beetje kennis te maken met deze vijf prachtige mensen hebben ze hier voor jullie een blog geschreven om aan ze te wennen.
Hoi lieve allemaal,

 

Ondanks Corona hebben we het best wel naar onze zin. Sigma Octantis heeft zowel online als fysiek eeeenig werk geleverd waardoor we ons zeker niet hebben hoeven vervelen de afgelopen tijd. Online tekenles was leuk, fijne nutteloos kennis verwerven was nog nooit zo leerzaam en vergaderingen gingen makkelijker dan ooit. En uiteraard hebben wij ook met z’n vijfjes al een paar keer afgesproken. Alhoewel de meeste van ons 5 elkaar nog niet heel erg goed kenden merkten we al gauw dat er meteen een goede klik was binnen de groep. Na de spannende en lange avond op de Kies-ALV kijken we enorm uit naar ons bestuursjaar komend jaar. We hebben nu al ongeveer elke week een oefen bestuurs vergaderingetje om ons zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op aankomend jaar en genieten nog even zorgeloos van de borrels, maar op 3 juli is het dan eindelijk zo ver.
Of we het spannend vinden? Ja, natuurlijk, maar eigenlijk hebben we er gewoon ontzettend veel zin in om komend jaar een knallend lustrumjaar neer te zetten met z’n allen. Ook voor ons is het nog enigszins onzeker hoe volgend jaar er uit gaat zien door het coronavirus, maar wij zijn van plan om corona bij de ballen te grijpen en met onze enthousiasme en creativiteit het beste ervan te maken! We pakken elkaar maar bij de hand, proberen de kracht te voelen, en horen de stem van de natuur. We laten ons dit jaar overspoelen door alweer een avontuur en we kunnen niet wachten om te beginnen. Mocht je onze prachtige bekendmaking video nog niet gezien hebben? Doe dat dan even gauw en wellicht vind je de hint naar onze bestuurs kleur, die trouwens teal of petrol is (en niet blauw *kuch* Lucent *kuch*, of groen *kuch* Fier *kuch kuch*). Maar ga toch maar even zoeken naar de hint naar onze bestuurs kleur, misschien vind je hem wel.

 

Liefs, Henk

 

Bekijk hier onze prachtige video:
https://youtu.be/O9O7–h-trA

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

E├ęn ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie