Translate Ā»

Halloween borrel

Een paar weken geleden heeft de BorrelCie de jaarlijkse Halloween borrel georganiseerd. Voor deze borrel heeft de BorrelCie alle handen uit de mouwen gestoken om de meest griezelige avond van het jaar georganiseerd. Lees hoe zij dit hebben georganiseerd!

Geschreven door Emma de Vries

 

 

Ieder jaar organiseert de BorrelCie een BorrelCie borrel tijdens Halloween. Oftewel de Halloween BoBo. Vorig jaar werd ik tijdens dit evenement door Pascal en Nadine gevraagd of ik mij wilde aansluiten bij de BorrelCie. De aankleding van de Halloween borrel vond ik er toen zo tof uitzien dat ik geen nee kon zeggen. Echter dacht ik die avond wel dat Pascal en Nadine zouden vergeten dat ze mij gevraagd hadden aangezien ze beide heerlijk aangeschoten eruitzagen. Gelukkig vroegen ze mij de week erna alsnog voor een gesprekje voor de commissie. Aangezien Nadine afgelopen maart het bestuur in is gegaan en zij voormalig voorzitter van de commissie was vroeg zij mij opvolgend voorzitter van de BorrelCie te worden. Deze uitdaging wilde ik wel aangaan. Zo begon mijn voorzitterschap direct bij het organiseren van een boottocht door de grachten van Amsterdam. Dit was hartstikke leuk om te organiseren en ik kon sindsdien niet wachten tot Halloween inzicht zou komen.

Onlangs hadden wij bij AEGEE-Amsterdam de Halloween borrel. Onze commissie bestond tijdens de introweken nog maar uit vijf leden, waarvan er een in Canada op het moment zat. Voor een commissie als de BorrelCie is het nooit erg om veel leden te hebben. Vier leden waren dan ook zeer weinig leden voor als je een feest als de Halloween BoBo wilde organiseren. Gelukkig konden we snel twee leuke nieuwe leden vergen voor de commissie en zo hebben we met zijn zessen de Halloween borrel georganiseerd. Uiteraard was ik als voorzitter van plan zo groots mogelijk uit te pakken bij deze avond. Zo gingen we samen vergaderen om alles goed uitgestippeld te hebben om vervolgens een dag lang te knutselen. We hadden ideeƫn zoals scary boomstronken, geesten die zouden zweven, spookjes en spinnenweb overal in de Brasil Bar op te hangen, RIP borden van o.a. Nadine die overleden is aan te veel drank en Klint i.v.m. zijn leeftijd en tot slot handjes met glow in the dark lichtjes her en der neer te zetten bedacht. We wilde tot slot dat de commissie er allemaal ghostly uit kwam te zien, maar ondertussen wel zichtbaar bleef dat wij allen tot de commissie behoorde. Hierdoor hadden we bedacht heerlijk volledig in het wit te gaan en onze gezichten om te bouwen tot spoken. (Of wat je er ook maar in wilde zien). Ik vond het heel leuk zoveel positieve reacties op de versiering te ontvangen en het feest was zeer geslaagd. Het was vooral ook leuk zoveel andere leden in Halloween outfits te zien. Om deze waardering van onze kant te laten zien gaven we aan dat degene met de beste outfit iets kon winnen. Dit was welverdiend JosƩ geworden!

De Halloween borrel mag wat mij part meerdere keren per jaar georganiseerd worden als je hoort dat iedereen het zo naar zijn/haar zin heeft! Helaas moeten we nu weer 365 dagen wachten tot de volgende.

 

 

 

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

EĆ©n ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geĆÆnteresseerd bent in een reĆ¼nistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie