Translate »

Aankomende open activiteiten

LATER

ELW 2021: Hamburg!

Fri 14 May
12:00 - 12:00
Niet toegankelijk voor externen
60

Wat: Het leukste weekend van het jaar, het ELW!
Waar: Hamburg
Wanneer: 14 tot 17 mei 2021
Machtigingsbedrag: 60 euro
Aantal: 46 personen
Machtigen vanaf 9 maart
Uitschrijven tot: 15 april
Inschrijven tot: 22 april (gezien er op het moment een wachtlijst is kun je je enkel aanmelden per mail naar ikwilmeeopELW@aegee-amsterdam.nl)

Tijdens het Europees Leden Weekend 2021 zullen we afreizen naar een van de gezelligste steden van Duitsland: Hamburg! Hier staat ons een onvergetelijk weekend te wachten vol leuke activiteiten, het ontdekken van de stad, veel bier en nog veel meer! Machtig je snel voor maximaal €60,-. Hiervoor krijg je overnachtingen van vrijdag tot en met maandag in een hostel, een avondje uit eten (afhankelijk van de maatregelen tegen die tijd) en nog veel meer gezelligheid! 

Dit jaar is het echter onzeker of de reis kan doorgaan. Met het hostel is afgesproken dat tot drie weken van tevoren (23 april) geannuleerd kan worden voor maar 10% van de kosten. Deze kosten zullen, mocht de reis geannuleerd worden, door AEGEE-Amsterdam gedekt worden. Als de reis niet door kan gaan door reisrestricties, dan hebben we dit reisje tegoed voor wanneer het wel weer door kan gaan! Hiervoor zal dan opnieuw gemachtigd worden.

We gaan er vanuit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en niet mee op reis gaat bij klachten. Het bestuur volgt de richtlijnen van de nederlandse overheid m.b.t. buitenlandse reizen. Wanneer je op het moment van vertrek corona klachten hebt kan het bestuur je op grond van de huisregels wegsturen, tenzij je een negatieve test kan aantonen. Als het tegen die tijd mogelijk is om een test te doen, raden we iedereen sterk aan dit voor vertrek te doen. Er bestaat een kans dat dit tegen die tijd vanuit de overheid verplicht is. Houd hier rekening mee. Mocht je niet meer mee kunnen of willen, dan is het jouw eigen verantwoordelijkheid om een vervanger te vinden. Wij kunnen daar uiteraard bij helpen. 

Normaliter stuur je voor vertrek je ticket naar de commissie om te bevestigen dat je mee gaat. Dit jaar willen we de risico’s zo klein mogelijk houden en raden we aan om met de auto te gaan. Dit is laagdrempelig en hiervoor maak je vooraf geen kosten. Wanneer je wel al een ticket boekt voor bus, trein of een ander vervoermiddel, geef dit aan de commissie door! Wanneer je met de auto op reis gaat, vul onderstaand schema in zodat wij hiervan op de hoogte zijn: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KnOHHFXWa1f52TR18uSc-LB3fp1990bC91_eodM43lo/edit#gid=0 

Tijdens de reis zijn leden zelf verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen van het desbetreffende land. AEGEE-Amsterdam stelt zich hier niet aansprakelijk voor. 

Bij het machtigen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in! 

Liefs, de ELWCie <3. 

 

Update: Wat leuk om te zien dat het al helemaal vol zit! Stuur ons een mailtje en we zetten je op de wachtlijst.

Toevoegen aan je agenda

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

Eén ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie