Translate ┬╗

Aankomende open activiteiten

VOLGENDE WEEK

Introcie: Potluck Picknick

Thu 12 August
18:00 - 22:59
Oosterpark
Open voor externen
Gratis!

12 augustus gaan wij gezamenlijk lekker aan de Potluck Picknick. Breng een kleedje met eten en drinken mee en maak een praatje om misschien uiteindelijk wel te gaan trouwen als ouderkoppel voor de aankomende intro. Ook kan je kennis maken met nieuwe leden die wellicht wel eens jou kind kan worden. Kom gezellig naar het Oosterpark en dan maken we er een gezellige avond van. Tot dan!!!!

Toevoegen aan je agenda
Aanmelden voor activiteit via mail Mail naar office@aegee-amsterdam.nl om je aan te melden!

LATER

Introweken

Thu 23 September
18:00 - 00:00
Amsterdam
Open voor externen
35

Het is weer tijd voor ├ę├ęn van de leukste periodes van het jaar: De introweken!!! De tijd┬á waar nieuwe leden onze vereniging leren kennen en oude leden kunnen genieten van twee weken vol activiteiten.

 

!!! Voor de leden die de introperiode hebben gelopen uit het jaar van HELIX!!!

Speciaal voor jullie is er de mogelijkheid om de intro opnieuw te beleven als 1e jaars. Hebben jullie interesse? Meld je aan via de site of mail!!!

 

It is time for one of the best periods of the year: The introductionweeks!!! Two weeks where new members will learn about AEGEE-Amsterdam and old members can enjoy two weeks full of activities.

!!! For the members that experienced the introduction period in the year of HELIX!!!

You are the special snowflakes that get the opportunity to relive the intro as a first year. Interested? Sign in on the site or contact me by mail!!!

Toevoegen aan je agenda
Aanmelden voor activiteit via mail Mail naar office@aegee-amsterdam.nl om je aan te melden!

Introweekend

Fri 08 October
16:00 - 10:00
The Loryann, Houtwâl 11, 9243 KC Bakkeveen
Open voor externen
Gratis!

We kunnen de introweken natuurlijk niet aflsuiten zonder weekend. Ook dit jaar gaan we van 8 tot 11 oktober naar B(r)akkeveen. Van vrijdag tot zondagnacht zullen jullie genieten van activiteiten. De eerstejaars zullen in nieuwe groepjes worden gegooit en de ouderejaars zullen weer de traditionele punten in handen krijgen.

De prijs en inschrijfdata zullen volgen

!!! Ook hier mogen leden die lid zijn geworden in 2020-2021 zich aanmelden om dit weekend me te maken als eerstejaars!!!

 

Ofcourse can't we end the introduction without the introductionweekend. This year, we return from 8till 11 october to Bakkeveen. From friday till sunday night, you will enjoy  a weekend full of activities. the first years will be thrown in new groups and the other members will recieve the famous points.

Price and sign-in date will follow later

!!! The members from 2020-2021 can also sign in to experience this weekend as a first year!!!

Toevoegen aan je agenda
Aanmelden voor activiteit via mail Mail naar office@aegee-amsterdam.nl om je aan te melden!

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

E├ęn ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie