Translate Ā»

De Brouwsels van Maan-Roos

Tijdens de eerste golf was het Animal Crossing en brood bakken, toen werd het Among Us en LaWa’s. Iedereen kent ze wel: de Coronahobby. Deze week vertelt Maan-Roos over haar nieuwe coronahobby! Maak kennis met deze eerstejaars en vraag haar vooral eens naar een cocktailreceptje.

Hoi ik ben Maan. Ik ben vorig jaar maart bij AEGEE gegaan, maar ik zie mijzelf toch nog als eerstejaars doordat corona het vorig jaar een beetje moeilijk maakte om een actief lid te zijn. Nog even kort over mij:, ik zit momenteel in het derde jaar van Industrieel Product Ontwerpen aan de HvA en ben nu bezig met mijn ā€œtussenstageā€.  Ik kom even wat vertellen over mijn  nieuwe hobby šŸ˜‰

Sinds de herfst ben ik veel bezig met het maken van cocktails. Ik ben hier mee begonnen omdat ik dit in de zomer samen met een vriendin deed, maar de meeste cocktails toen echt veel te zuur waren hehe. Ik vond het wel heel leuk om te doen en ik wilde hier mee bezig zijn. Ik heb toen een shaker en de andere bijbehorende accessoires aangeschaft. Nu heb ik mijn drankvoorraad al een beetje uitgebreid en kan ik al heel wat lekkere cocktails maken. Afgelopen weekend was ook de activiteit waarbij we mocktails met thee gingen maken. Daar heb ik natuurlijk ook aan meegedaan šŸ˜‰

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

EĆ©n ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geĆÆnteresseerd bent in een reĆ¼nistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie