Translate ┬╗

Borrelaar van de Maand November: Marit!

Het is al weer een tijdje geleden, maar door wat problemen met de blog is hier dan eindelijk, beter laat dan nooit, de Borrelaar van de Maand November! Die is niet minder dan ons enthousiaste sjaarsje Marit. In dit MvdM interview lees je hoe ze omgaat met haar nieuw bevonden roem.

Had je verwacht dat je genomineerd zou worden?
Nee, eigenlijk niet. Het is wel heel leuk!

Wat is favoriete drankje en waarom?
Appeltaartdrankje met likeur 43, appelcider en kaneel. Ik hou ook van bier en thee door elkaar heen. Ik hoor jullie denken, maar het is echt lekkerder dan je verwacht.

Aan welk drankje heb je slechte herinneringen?
Whisky. Toen ik met -9┬░C buiten kampeerde, dacht ik ‘laat ik toch maar whisky proberen om warm te worden’. Dat hielp wel, maar vond en vind het echt niet te drinken.

En bij welk nummer ga je liever naar de wc?
Ik kan niet een nummer bedenken. Om andere mensen naar de wc te jagen zet ik wel vaak het liedje van Carnaval Festival uit De Efteling op. Is echt heel vrolijk, maar anderen waarderen het iets minder.

Wat is je eerste stap als je merkt dat je een heftige kater hebt?
Ik heb helaas nog niks gevonden wat helpt tegen mijn kater. Als iemand een idee heeft, laat maar weten.

Waarom moet iedereen volgens jou naar de (online) borrels komen?
Nou, alleen naar online borrels gaan is niet zo mijn ding (en een crashende laptop werkt al helemaal niet mee), maar gelukkig kan je ook in groepjes afspreken voor de borrel. Veel gezelliger en je ziet de anderen ook nog via Discord. Dus als het je leuk lijkt om tijdens borrel een keer niet alleen te zitten, vraag dan eens anderen. Jullie mogen in ieder geval altijd bij mij langskomen 💜

Wil je nog iets meegeven aan alle AEGEEÔÇÖers?
Ik heb er echt veel zin in om iedereen dit jaar eindelijk in het echt te zien!

Marit met muts

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

E├ęn ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geïnteresseerd bent in een reünistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie