Translate Ā»

Anthony zijn motivatie

Naast Joyce hebben we de afgelopen weken ook kunnen genieten van Anthony zijn sportsessies. Deze jongen begeeft zich meerdere keren per week naar het plaatselijke sportveldje in Hoofddorp om hier zijn gains stabiel te houden. Wat motiveert deze jongen en wat doet hij eigenlijk? Hij is zo lief geweest om dit met ons te delen door middel van een blog. Op deze manier kunnen we allemaal van onze kont afkomen en zo fit als een hoentje in juni de borrels betreden.

Geschreven door Anthony Boelhouwers

 

Aegee people!!!

Denk jij dat je in quarantaine niet meer in beweging kan komen? 😱 well have no fair. Gym master Anthony is here. Tijdens deze periode waar fastfoodketens en hardcore feesten niet of nauwelijks mogelijk voor me is, is het de ideale tijd om gezonder te worden. Voor mij betekent dit sterker worden en afvallen (kutbierbuik). Om niet te vervelen. Stel doelen voor je zelf. Wil je juist afvallen, sterker worden, leniger worden of miss kiloā€™s erbij? Het is verstandig om te weten wat je wilt en in hoeverre je dit wil. Ik raad erg aan om eerst info op te zoeken wat je precies wilt. Youtuber athlean x is waar ik info vandaan haal

Ga ervoor! Mocht je interesse hebben. Hier ben ik atm mee bezig. (Ik ben geen sportexpert dus ik kan het bij sommige oefeningen fout hebben)

Hierbij een paar dingetjes die jij kan doen 💪🏻

Eerst zal ik overgaan op fit blijven ook al heb je geen resistance bands. Dumbells etc.

Legs and ass.

Ook al heb je niets op je nek liggen. Squats zijn de manier je onderlichaam te trainen. Voor meer effect en conditie. Probeer jump squats. Na je squat spring je de lucht in en beland je weer in de squat.

Heel touches

Sta recht op. En probeer je hielen aan te raken met 1 been van de grond. You will feel the burn

Sprinthouding

Je weet wel hoe sprinters in de startblokken staan. Nu jou beurd. Wissel het af. Te makkelijk? Explosief switchen dan maar.

Chest

Miss je je vierkante blokjes en zijn t nu tietjes?

Push ups!

Te makkelijk? Wall push ups. Benen op muur. armen op de grond

Rug

Opzich heb je in je huis genoeg plekken voor pull ups. Deurranden (pas.wel op please) trappen of miss wel wat anders. Lukt een pull up nou niet?Ā  Pak 2 stoelen met een stok pp deze twee. Hang schuin aan de stok zodat alleen je hielen op de grond zijn en doe dan pull ups. Je vingers moeten van je af wijzen. Draai je je handen met je palm en vingers naar je toe. Dan word het een prima arm oefeningetje.

Met resistance bands

Shoulders raises

Cable flies

Face pulls

Bicep curls

Tips.

Volle schooltas plus stok = gewicht

Resistance bands en gewichten zijn heel goedkoop bij de action

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

EĆ©n ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geĆÆnteresseerd bent in een reĆ¼nistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie