Translate 禄

Agora Krak贸w 2018

Door Milan Rooijers

Ik ben Milan, maar velen van jullie kennen mij waarschijnlijk niet, omdat ik tot voor kort geen actief lid was en daarbij ook nog eens heel kort lid ben. Het werd tijd voor mij om meer betrokken te worden bij AEGEE en wat is dan een betere manier dan mee op reis te gaan? 聽Zo gezegd, zo gedaan en zo ben ik naar de Agora gegaan!

Ondanks dat ik eigenlijk niemand bij AEGEE kende, is het een van de beste keuzes van mijn leven geweest. Het klinkt als een clich茅.. en dat is het misschien ook wel. Maar wat ik heb een top tijd gehad tijdens de Agora! Zo was ik nog nooit naar Polen geweest en dus ook nog nooit naar Krak贸w, maar wat een prachtstad is het toch. Ik heb hier door middel van free walking tours zo veel geleerd! Een stad vol met historie en rijk aan cultuur. Ik zou het graag willen beschrijven op pen en papier, maar ik denk simpelweg dat dat niet mogelijk is. Gelukkig heb ik een afbeelding die het beter kan beschrijven dan ik. Helaas is het slechts het tipje van de sluier en zul je er gewoon zelf naartoe moeten gaan.

Naast het zien van een prachtige stad en het ontmoeten van een heleboel spontane, leuke en stiekem ook wel een beetje gekke mensen, heb ik ook heel veel geleerd op deze Agora. Zo wist ik niet waar AEGEE-Europa voor stond en wat wij als groep kunnen betekenen voor Europa. Zo wist ik niet dat wij naast alle gezelligheid ook als groep samen serieus kunnen zijn wanneer het nodig is en dat we ons hard kunnen maken voor waar we voor staan. Tot slot wist ik niet dat zo’n grote groep vreemden, zo snel kon veranderen in een grote groep vrienden!

Spring Agora 2018, bedankt voor alles!

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

E茅n ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je ge茂nteresseerd bent in een re眉nistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie