Translate Ā»

PR periode

Door Nikki Bruin

Jullie kennen ons vast allemaal wel, de dames in de felblauwe shirtjes die rondwandelen op de open borrels en proberen om met iedereen een praatje te maken. Maar naast de open borrels en open feesten hebben we afgelopen tijd nog veel meer gedaan om zoveel mogelijk leden erbij te krijgen.

Allereerst hebben we voor de vakantie heel wat vergaderingen gehad. Nieuwe flyers ontwerpen, gadgets verzinnen en feestlocaties regelen. Er komt toch heel wat bij zoā€™n periode kijken. Toen alles eenmaal was geregeld heeft iedereen lekker van zijn vakantie kunnen genieten voordat er aan de grote PR periode werd begonnen.

Een van de eerste dingen op de agenda was het Uilenfest. Dit was een festival op Uilenstede waar we, onder het genot van een biertje natuurlijk, met behulp van de rodeostier mensen enthousiast maakten voor AEGEE. Onder de commissie leden zijn er nog wedstrijdjes gedaan wie er het snelste was op de stormbaan, zelfs toen deze een beetje nat geregend was. Tijdens de introweken hebben we gezellig op de infomarktjes gestaan van de Hva, UvA en de VU. Dit jaar hadden we super veel geluk en hebben we elke keer lekker in het zonnetje gestaan met naast flyers, ook ijsjes in onze handen. ā€™s Avonds werden er ook biertjes en ijsjes genuttigd samen met de nieuwe studenten van de UvA. Nadat we met een aantal leden van de commissie hadden staan zwoegen in de keuken om een heerlijke pastasalade voor 30 man neer te zetten, hebben we buiten op een pleintje gezellig met iedereen gegeten. Super leuke avonden gehad met interessante gesprekken en enthousiaste mensen die we later ook op de borrel weer terug hebben gezien, groot succes dus.

Dan natuurlijk niet te vergeten onze borrels elke dinsdag. Samen met de commissie, het PR team en het bestuur zaten we elke dinsdag om 9 uur al in de Brasil Bar. Gezellig kletsen met alle nieuwe (potentiĆ«le) leden, drankjes doen, dansjes wagen en natuurlijk af en toe eventjes een tripje naar de McDonalds. Ook dit ritueel zal er al vroeg ingeslepen zitten bij onze nieuwe leden. Het waren allemaal super leuke avonden met leuke, geĆÆnteresseerde en enthousiaste mensen die AEGEE hopelijk nog leuker maken dan het al is. Maar bij leuke avonden horen soms ook zware ochtenden bij. Die we zeker ook hebben meegemaakt, maar bij nacht de man, bij dag de man en ik zou zeggen tot dinsdag!

Borrels

Elke dinsdag avond borrelen wij met AEGEE-Amsterdam in de Brasil Bar. De borrel begint om 21:00 uur en gaat door tot 3 uur! De borrels zijn de plek waar alle AEGEE-Amsterdam leden samen komen en onder het genot van biertjes, wijntjes en shotjes tot laat in de avond door feesten.

page image
page image

Internationaal

Naast de activiteiten die AEGEE-Amsterdam allemaal organiseert is er binnen het AEGEE netwerk nog veel meer te beleven. AEGEE-Amsterdam is namelijk onderdeel van een groot Europees studenten netwerk, te vinden door heel Europa. Van AEGEE-Athene tot AEGEE-Helsinki, van AEGEE-Las Palmas tot AEGEE-St. Petersburg.

Introductieweken

Elk jaar organiseert AEGEE-Amsterdam voor de nieuwe leden een introductieperiode (zonder ontgroeningen en verplichtingen). In deze periode zul je vele nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken. Twee en een halve week lang zul je kriskras door Amsterdam te gekke activiteiten, borrels en feesten meemaken.

page image
page image

Introductieweekend

Dit weekend vindt begin oktober plaats en is bedoeld voor zowel nieuwe als oude leden. Het is altijd enorm gezellig en iedereen leert elkaar kennen. Daarnaast wordt er natuurlijk van alles over AEGEE verteld en wordt pas goed duidelijk wat AEGEE jou allemaal te bieden heeft. Uiteraard is er elke avond een feestje en dat gaat meestal tot diep in de nacht door.

Activiteiten

AEGEE-Amsterdam telt 21 commissies en al deze commissies organiseren diverse activiteiten gedurende het jaar. Een kookworkshop, een kerstdiner, een feest, een skireis of een bezoek aan het museum, alles kan bij ons! Zie jij nog iets wat wij nog missen? Je kan je eigen commissie starten en samen met de nieuwe commissie activiteiten organiseren.

page image
page image

Nieuwe Vriendschappen

EĆ©n ding is zeker bij AEGEE-Amsterdam, je gaat ontzettend veel nieuwe vrienden krijgen. Je gaat samen op reis, samen borrelen of samen strompelend naar huis na dat laatste shotje. Met je ware vrienden kun je ook een genootschap oprichten. Met je genootschap kun je activiteiten voor de vereniging organiseren om zo een roemruchte status te vergaren.


Uitschrijven

Uitschrijven dient voor 1 augustus te gebeuren. Je kunt je uitschrijven door een e-mail te sturen naar office@aegee-amsterdam.nl. Vermeld daarbij jouw voor en achternaam, de reden van uitschrijving, eventuele verbeterpunten voor AEGEE-Amsterdam en of je geĆÆnteresseerd bent in een reĆ¼nistenlidmaatschap. Binnen tien dagen ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail en is de uitschrijving definitief.

© AEGEE-Amsterdam 2021 | Created by WebCie